Achter De Deur Ben Jij – €17,99

‘Achter de deur ben jij’ is een tijdloze roman over liefde, seksualiteit, zingeving en non-dualiteit. De eerste druk is verschenen in oktober 2017, via Uitgeverij van Warven. De tweede druk verschijnt oktober 2020, in eigen beheer.

Stuur me een mailtje of whatsappje als je een exemplaar van ‘Achter de deur ben jij’ (€17,99, excl. €4 verzendkosten) wilt bestellen: mail@lindaderoos.nl  of  0640410892. Dan stuur ik jou een tikkie, of een rekeningnummer waarop het geld overgemaakt kan worden.

Cover Achter de deur ben jij

Een greep uit de reviews op bol.com:
* Dit boek grijpt en verward je. Het boeit en verrast. Het heeft spanning en dwingt je tot nadenken. Hoe sta je in het leven en is dat wat je altijd dacht werkelijk de waarheid? Filosofisch, religieus, maar ook gewoon een heerlijk spannend liefdesverhaal. Aanrader!
* De debuutroman van Linda de Roos leest als een speer. Eenmaal begonnen liet het boek me niet meer los. Continu geraakt gebleven door de verhaallijn en schrijfstijl. Beeldend, onderzoekend, inspirerend. Een aanrader!
* Heel knap gedaan! Nondualiteit op een zeer originele wijze belicht. Aanrader!
* Toegankelijk boek met verrassende wendingen en mooie dialogen. Er komen verschillende thema’s aan bod zonder dat het overweldigend wordt.
* Briljant geschreven boek; pakkend, meeslepend, verrassende elementen én verrassend plot. Je legt het pas weg als het uit is. En dan hoop ik nu dat er een vervolg komt op deze debuutroman.