Media

Mijn op FaceBook geplaatste column omtrent vaccineren is opgepakt door de Telegraaf. Het is een oproep aan deskundigen om hun kennis en wetenschap omtrent het vaccin met ons te delen, om eventuele twijfel en bezorgheid weg te nemen. Te lezen via de volgende link:
Linda over het coronavaccin: Het leven is überhaupt niet zonder risico

Linda in de Telegraaf

_______________________
17 december 2020 ben ik voor de 2e keer te gast bij NPO1 podcast. Hierin blikken we terug op het afgelopen jaar én kijken we ook verder, het nieuwe jaar in. Te beluisteren via de volgende link:
Hoe ‘raar’ 2020 was voor IC-verpleegkundigen

_______________________
Zondag 15 november 2020 ben ik te zien in het programma ‘Iedereen Verlicht’, op NPO2 om 16.30.

Iedereen Verlicht
Terug te kijken via de volgende link:
https://www.youtube.com/watch?v=7vJqjJptwg4

_______________________
Het Nederlandse raambekledingmerk Luxaflex (@Luxaflexnl) vroeg aan 5 Nederlanders wat thuiskomen voor hen betekent, zo ook aan mij.
Hoe belangrijk is het om in deze tijd een ‘thuisgevoel’ te hebben; zowel thuis als in jezelf. Check de volgende leuke filmpjes!
Thuiskomen met Luxaflex – Linda

Luxaflexcampagne 'thuiskomen'

_______________________
19 oktober 2020 ben ik te gast bij Tijd voor MAX, om te praten over de IC, mijn verhalenbundel Flinterdun en ‘dit moment’.
Uitzending gemist? Klik dan op de volgende link.
Te gast bij Tijd voor MAX

Tijd voor MAX

_______________________
12 oktober 2020 sta ik met een interview in de Volkskrant. Fokke Obbema heeft mij geinterviewd voor de serie Zinvol Leven. Te lezen via de volgende link.
Zinvol Leven

Zinvol leven

_______________________
20 augustus 2020 ben ik te gast in de theaterzaal van de Bibliotheek op het Neude. Het is een maandelijkse avond (thema: ‘Het nieuwe normaal’) over de wereld na de pandemie. Deze keer behandelen we de zorg. Hoe nu verder?


_______________________
14 juni 2020 ben ik uitgenodigd om in de prachtige nieuwe bibliotheek van Utrecht op het Neude te komen vertellen over mijn boek Flinterdun en corona in ‘Waargebeurd’, van 15.00-16.00.

_______________________
7 juni 2020 ben ik te gast bij Zzzzzondag in de Stadsschouwburg van Utrecht, met de theatermakers Oscar Kocken en Patrick Nederkoorn als gastheren, om 14.00 en 16.00.

_______________________
26 mei 2020 ben ik te gast bij de live uitzending van SBS6 ‘Toekomst van Nederland, ons leven na Corona’, terug te kijken via de volgende link:
Toekomst van Nederland, leven na corona

_______________________
12 mei 2020 – op de Dag van de Verpleging – sta ik met een mooi interview in het AD. Terug te lezen via de volgende link:
Zangeres Anouk enthousiast over mijn boek!

Linda AD

_______________________
2 april 2020 ben ik te gast bij NPO1 podcast. Hoe is dat nu, werken op een IC ten tijde van Corona? Te beluisteren via de volgende link:
Op een IC moet je zoeken naar lichtpuntjes