Boeken

‘Flinterdun’ is de titel van het boek waar ik momenteel aan schrijf.
Een boek waarin ik jullie als gepassioneerd intensive care verpleegkundige mee wil nemen naar de plek waar de kwetsbare scheidslijn tussen leven en dood zo prominent aanwezig is.

Mijn debuutroman ‘Achter de deur ben jij’ kun je via deze website kopen. Wil je een gesigneerd exemplaar? Laat mij dat dan per e-mail weten:
mail@lindaderoos.nl

Klik hier om “Achter De Deur Ben Jij” te bestellen


Een greep uit de reviews op bol.com:
* Dit boek grijpt en verward je. Het boeit en verrast. Het heeft spanning en dwingt je tot nadenken. Hoe sta je in het leven en is dat wat je altijd dacht werkelijk de waarheid? Filosofisch, religieus, maar ook gewoon een heerlijk spannend liefdesverhaal. Aanrader!
* De debuutroman van Linda de Roos leest als een speer. Eenmaal begonnen liet het boek me niet meer los. Continu geraakt gebleven door de verhaallijn en schrijfstijl. Beeldend, onderzoekend, inspirerend. Een aanrader!
* Heel knap gedaan! Nondualiteit op een zeer originele wijze belicht. Aanrader!
* Toegankelijk boek met verrassende wendingen en mooie dialogen. Er komen verschillende thema’s aan bod zonder dat het overweldigend wordt.
* Briljant geschreven boek; pakkend, meeslepend, verrassende elementen én verrassend plot. Je legt het pas weg als het uit is. En dan hoop ik nu dat er een vervolg komt op deze debuutroman.